Ένα βίντεο για όποιον δεν έχει πειστεί ότι η Lady Gaga έχει καλή φωνή

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Lady Gaga στη βραδιά απονομής των Όσκαρ που έκανε και τους ορκισμένους εχθρούς της να υποκλιθούν στην εμφάνιση της (Vid)

Στο τέλος της ημέρας, «haters gonna hate», ή αλλιώς, οι ορκισμένοι εχθροί δύσκολα αλλάζουν στάση. Παρόλα αυτά, ερμηνείες σαν αυτή φτιάχνουν καλλιτέχνες και τους εντάσσουν για τα καλά στο «ποιοτικό» στερέωμα της pop και όχι μόνο, μουσικής.

Η Lady Gaga είναι μια χαρισματική αλλά και αμφιλεγόμενη καλλιτέχνιδα. Μέχρι σήμερα έχει επιλέξει να χτίσει την καριέρα της πάνω σε δικές της συνθέσεις αλλά και στην εκκεντρική της εμφάνιση.

Η «στροφή» στην καριέρα της ξεκίνησε από τη φετινή της συνεργασία με τον Tony Bennett και το άλμπουμ Cheek to Cheek.

Το ξημέρωμα της Δευτέρας, βράδυ Κυριακής για την Αμερική, η Gaga βρέθηκε στην 87η απονομή των βραβείων Όσκαρ και τραγούδησε ένα ποτ πουρί από τραγούδια του μιούζικαλ «Η Μελωδία της Ευτυχίας», ως φόρο τιμής για τα 50α γενέθλια της ταινίας.

Ακούστηκαν αποσπάσματα από τα: «Edelweiss», «The Hills Are Alive», «Favorite Things» και «Climb Every Mountain».

Στη σκηνή «συναντήθηκε» μάλιστα με την Τζούλι Άντριους που πρωταγωνιστούσε στο διάσημο μιούζικαλ, η οποία την αγκάλιασε, δηλώνοντας της, πως η ερμηνεία της, «της ζέστανε την καρδιά».

Η ερμηνεία της άφησε το κοινό και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την τελετή, δικαίως, με το στόμα ανοιχτό, μιας και η Gaga απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική και πολυδιάστατη φωνή.

Για την ιστορία, η Άντριους είχε χάσει το 1982 το Όσκαρ για τη «Μελωδία της Ευτυχίας» από τη Τζούλι Κρίστι.

Το τεκμήριο:

 

(Πηγή βίντεο: The Oscars 2015 | 87th)

Σχολιάστε