Πότε πρέπει να βάλεις αλάτι όταν φτιάχνεις μακαρόνια;

Αν αργεί το νερό να βράσει δεν φταίει το μάτι της κουζίνας, αλλά το αλάτι!

Ένα λάθος που κάνουμε πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια, είναι να βάζουμε αλάτι στην κατσαρόλα με το νερό πριν αυτό βράσει.

Το αλάτι πρέπει να μπαίνει αφού βράσει το νερό, μαζί με τα μακαρόνια. Διαφορετικά το νερό κάνει σχεδόν το διπλάσιο χρόνο να φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s