Δράσεις Εθελοντισμού στο δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση Εθελοντισμού, με τίτλο «Let’s do it Greece», που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου

Οι εθελοντικές δράσεις, έχουν στόχο τον καθαρισμό, τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση της χώρας μας σε μία ημέρα. Τέτοιου τύπου δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Δήμο Έδεσσας με καθαρισμούς στις εισόδους της Έδεσσας και της Άρνισσας, βάψιμο κοινόχρηστων τοίχων, καθαρισμούς πάρκων και κοινόχρηστων χώρων.

ethelontes_edessa
Με τη βοήθεια των εθελοντικών ομάδων, αλλά και κάθε συμπολίτη που επιθυμεί να συμβάλλει στην κοινή αυτή προσπάθεια, επιδιώκεται να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με σημαντικές παρεμβάσεις και ευαισθητοποίηση στα θέματα του εθελοντισμού.
Οι συναντήσεις των εθελοντών για να ξεκινήσει η προσπάθεια έχει οριστεί ότι θα γίνουν στην Πλατεία Τημενιδών Έδεσσας και στο Δημοτικό Κατάστημα Άρνισσας, στις 9:00 π.μ., την Κυριακή, 17 Απριλίου.
Εκτός από τις δράσεις αυτές τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν ημέρες εθελοντισμού στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδα Εθελοντισμού που θα διαρκέσει από 11 έως 15 Απριλίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s