Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος

Στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Στελεχών Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

ae411c02-5a7a-404c-94ab-6dd0cd4c1eef

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρίδης στάθηκε στην μεγάλη προσφορά των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας στην πατρίδα, όποτε χρειάστηκε. Επίσης ανέφερε την πολύ καλή συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τα Σώματα Ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο και στην επιτυχή αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που αφορούν τους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης «έκλεισε» την ομιλία του τονίζοντας ότι «…οι Απόστρατοι Αξιωματικοί και Στελέχη επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο τα χρόνια της κρίσης που βιώνουμε και είναι πάντα δραστήριοι και ενεργοί». Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πέλλας κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη για τη διοργάνωση της συνάντησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνδιάσκεψης.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής, ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χριστακόπουλος και το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.), ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς κ. Κωνσταντίνος Στούμπος, στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s