ΕΔΕΣΣΑ:ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ-ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 (VIDEO PHOTOS)

Με λαμπρότητα  γιορτάστηκε σήμερα  στην Έδεσσα  η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Ο καιρός ήταν ιδανικός σε αντίθεση με άλλες πόλεις όπου έβρεχε και αναγκαστικά παρέλασαν μόνο οι ομάδες των παραστατών με τις ελληνικές σημαίες.

Το πρωί 10.30π.μ. τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, και με την παρουσία από τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων κ. Γιώργο Πιτσίλη, τον  Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας,,  Στρατηγό Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας ,  Δήμαρχο Έδεσσας  Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας,  Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας  Διοικητή Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Πέλλας  Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Αντιπρόσωπους της  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Έδεσσας, Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας,   Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης, Αλμωπίας Ν. Πέλλας Συνδέσμου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Συνδέσμου Τραυματιών Πολεμιστών Οπλιτών Ν. Πέλλας, Αντιπροσώπου Εθνικής Αντίστασης Π.Ε. Πέλλας (ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ) και διάφορους άλλους συλλόγους και Σωματεία, Μετά την κατάθεση των στεφανιών τηρήθηκε ενός λεπτού και ακούστηκε ο Εθνικός μας  ύμνος.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Περιφερειακή Σύμβουλος  κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη.

Ώρα 12.00  ξεκίνησε η  καθιερωμένη παρέλαση από όλα τα Δημοτικά Σχολεία Γυμνάσια και Λύκεια από όλη την πόλη τους Συλλόγου .

Την παρέλαση την έκλεισε ο Στρατός που όπως πάντα καταχειροκροτήθηκε Η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας,  του στρατού και των άλλων τμημάτων ήταν λαμπρή και καταχειροκροτήθηκε από τον αρκετό κόσμο που παραβρέθηκε.

Ο καλός καιρός στην Εδεσσα ήταν  σύμμαχος και όλοι οι γονείς και κόσμος καταχειροκρότοτησαν όσους παρέλασαν οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s