ΕΒΕ Καστοριάς: Σεμινάρια ΕΦΕΤ για το προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σας ενημερώνει ότι   διοργανώνει και για το έτος 2016  σεμινάρια για την εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Η διαδικασία εφαρμόζεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Εφιστούμε την προσοχή στις επιχειρήσεις αυτές ότι έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων. Η παρακαλούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι υποχρεωτική και δεν αρκεί μόνο η υποβολή αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο του οποίου  η ελάχιστη διάρκεια  είναι 10 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής και το περιεχόμενο του προγράμματος μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου.

Εκ του Επιμελητηρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s