Ψητό κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Έτοιμο σε 35 λεπτά μόνο!

Υλικά

  • 1/3 φλιτζ. μουστάρδα Dijon
  • 1/4 φλιτζ. μέλι
  • 2 κουτ. της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουτ. του γλυκού σος μπάρμπεκιου
  • 2 στήθη κοτόπουλο, χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένα στα δύο

Εκτέλεση

Βάλτε τον φούρνο στο γκριλ και προθερμάνετέ τον σε μέτρια θερμοκρασία.

Σε ένα βαθύ πιάτο, ανακατέψτε τη μουστάρδα, το μέλι, τη μαγιονέζα και τη σος. Κρατήστε στην άκρη λίγο από το μείγμα και βουτήξτε στο υπόλοιπο το κοτόπουλο, ώστε να καλυφθεί σε όλη την επιφάνεια.

Λαδώστε ελαφρώς μια σχάρα. Ψήστε το κοτόπουλο για 18-20 λεπτά, γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Τα τελευταία δέκα λεπτά, αλείψτε το κοτόπουλο με το μείγμα που είχατε κρατήσει στην άκρη και συνεχίστε το ψήσιμο, προσέχοντας να μην αρπάξει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s