Ο αξιόπιστος άντρας στο σεξ, από αυτά φαίνεται!

Πολλές λέξεις φαινομενικά αταίριαστες μεταξύ τους, και ένα τεράστιο ερωτηματικό στο τέλος να επιτείνει και τη σύγχυση σου, και την απορία σου, σχετικά με το αν όντως αυτό το εξωτικό δείγμα ενυπάρχει ελεύθερο κάπου στον πλανήτη μας, καθώς και το αν μπορείς να το βρεις κάπου, ώστε να το φυλακίσεις μια για πάντα στο κλουβί σου εκείνο, το οποίο θα διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να το σκάσει ποτέ μακριά σου. Χάνεται τέτοιο είδος υπό εξαφάνιση, άλλωστε;

Δεν θα το καταλάβεις, αν δεν δοκιμάσεις. Και αν δεν λάβεις, μέσω του σώματος σου, τα σήματα εκείνα που, και μέσω της επανάληψης, θα κατακυρώσουν την αξιοπιστία του, με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, στο σεξ. Ένα σεξ τίμιο, πολύ πολύ καλό, ουδέποτε βαρετό, με σεβασμό απέναντι σου, και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και των δυο σας. Υπάρχει; Φυσικά και ιδού ο δρόμος:

  • Δεν παριστάνει το κομπρεσέρ τις πρώτες φορές, προσπαθώντας να σε εντυπωσιάσει. Είναι πολύ καλός, κρατώντας ένα μέτρο, και μην αποκαλύπτοντας όλες του τις σεξουαλικές πτυχές με τη μία.
  • Δεν επιμένει, αν δει ότι δεν έχεις όρεξη, και γενικότερα, δεν κυνηγά το σεξ με μανία ικανοποίησης. Ξέρει ότι, όποτε το χρειαστείς, θα το ζητήσεις, και είναι αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του, ώστε να γνωρίζει ότι θα ανταποκριθεί πλήρως.
  • Διαπιστώνεις ότι υιοθετεί τις τακτικές και ακολουθεί την πορεία που το κορμί σου προσπαθεί να του χαράξει. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται άμεσα στις ανάγκες του, και τις θέτει σε παράλληλη τροχιά με τις δικές του, μέχρι το τελικό σημείο συνάντησης: την ολοκλήρωση και των δυο σας.
  • Είναι απόλυτα ανοικτός σε κάθε νέα πρόταση, και σε πειραματισμό. Δεν κομπλεξάρεται, δεν τσιτώνει, και δεν ιδρώνει το αυτί του, όσο απαιτητικά κι αν είναι τα γούστα σου. Κι αν με την πρώτη δεν λειτουργήσει πλήρως, δεν πειράζει, υπάρχει και η δεύτερη, οπότε θα δεις ότι θα έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά.
  • Αποφεύγει να το παίξει κόκορας, και δεν ψάχνεται σε γειτονικά πτηνοτροφεία. Του αρκεί αυτό που έχετε, και φροντίζει να το εμπλουτίζει με κάθε ευκαιρία.
  • Σου λέει τι τον ξενερώνει πάνω σου ή στη συμπεριφορά σου στο σεξ. Αντί να σου γυρίσει το μάτι, εκτίμησε την εντιμότητα του, και συνειδητοποίησε ότι μάλλον το βλέπει σοβαρά το θέμα μεταξύ σας, δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση;
  • Είναι άμεσα διαθέσιμος, όποτε σου έρθει η διάθεση, και φυσικά, σε προκαλεί αρκετά, χωρίς να καταστεί ενοχλητικός, ώστε να επιδοθείτε στο ερωτικό παιχνίδι την κατάλληλη ώρα. Το κυριότερο: γνωρίζει πότε ακριβώς ΔΕΝ είναι τέτοια. Μεγάλο προτέρημα αυτό…
  • Δεν κουράζεται εύκολα, δεν κοιτάζει μόνο την πάρτη του, φροντίζει να κάνει όλα εκείνα που θα σε οδηγήσουν σε έναν απολαυστικό οργασμό, όσο κουρασμένος κι αν είναι. Ακόμη κι αν κανείς σας δεν έχει κουράγιο για ολοκληρωμένες σεξουαλικές συνεδρίες, κοιτάζει να αξιοποιήσει ακόμη και το παραμικρό άνοιγμα που του διατίθεται, ώστε να σε ικανοποιήσει ερωτικά.

Πού πωλείται, προκειμένου να σπεύσεις για να αγοράσεις όσο όσο; Παντού γύρω σου, αρκεί να ανοίξεις τα μάτια, και να δεις, εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες σου, φυσικά. Σε δικαιολογώ ωστόσο, κάπου έχει χαθεί το παιχνίδι μεταξύ αντρών και γυναικών στο σεξουαλικό κομμάτι, too much information, too less time, και χίλιοι δυο άλλοι παράγοντες, που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με αυτά που κουβαλά καθένας μέσα του, αλλά και βιώνει στο κάθεμέρα του, κάνει την έρευνα σου να φαντάζει, εκτός από εξαντλητική, και εξαιρετικά δύσκολη.

Δεν είναι τόσο. Και δεν πρόκειται να καταστεί καρποφόρος, όσο περισσότερο το ψάχνεις η ίδια. Η αγωνία σου και θα φανεί και θα επηρεάσει την όλη διαδικασία, ακόμη και την ώρα της γενικής δοκιμής. Η αξιοπιστία, εξ άλλου, στις σχέσεις, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, ένα διαρκές δούναι και λαβείν, στο οποίο και θα πρέπει εκτός από το να επενδύσεις, να έχεις και όλη τη διάθεση να (ανταπο)δώσεις. Σκέψου τα λίγο περισσότερο, πριν βγεις στο επόμενο κυνήγι, ή πριν το επόμενο ψάρι πιαστεί στα δίχτυα σου, και αξιοποίησε το στην πράξη. Το σεξ θα έρθει εύκολα, ο αξιόπιστος σε αυτό άντρας πρέπει, εκτός όλων των άλλων, και να εμπνευστεί από σένα την ίδια. Άρχισε να το ψάχνεις…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s